Zonnepanelen

Bij EcolysPower zetten we onze klanten graag in het zonnetje. We staan voor een persoonlijke aanpak doorheen heel uw project, van gepersonaliseerde offerte tot en met de professionele uitvoering en dienst na verkoop. Onze technische know-how garandeert u een succesvol resultaat.

Ontdek ons aanbod in zonnepanelen en kom meer te weten over onze werkwijze en garanties.

Onze technische know-how garandeert u een succesvol resultaat.

Ontdek ons aanbod in zonnepanelen en kom meer te weten over onze werkwijze en garanties.

Een investering die zichzelf terugverdient !

Een kleinere elektriciteitsfactuur ontvangen, klinkt als muziek in de oren toch ? Door de installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen eventueel gecombineerd met een batterijsysteem kan, in de meeste gevallen, een groot gedeelte van het elektriciteitsverbruik gedekt worden.

Zonnepanelen zijn op vandaag een goede belegging van uw spaarcenten !
Onze aanpak : betrouwbaar, no-nonsense en gegarandeerde service !

Ecolyspower heeft een unieke persoonlijke aanpak bij de installatie en berekening van uw zonnepanelen. We komen ter plaatse om de verschillende mogelijkheden inzake type panelen, plaats van de panelen en het verwachte rendement te bespreken.

Indien er obstakels in de omgeving van de panelen staan, wordt er een beschaduwingsstudie gemaakt. DoDoor deze gerichte calculatie houden we rekening met eventuele opbrengstdaling ten gevolge van de beschaduwing. Op dit filmpje kan u een voorbeeld zien van hoe de beschaduwing evolueert op bijvoorbeeld  1 april, hierdoor konden we het aantal en de locatie van de panelen bepalen en konden we onze klant een optimale opbrengst garanderen.

Bij ons kan u altijd rekenen op betrouwbare en juiste informatie omtrent de opbrengst van uw installatie. Ons team van ervaren installateurs monteert uw installatie op een snelle en professionele manier en heeft ervaring op elk type dak.

Na de montage zorgen we voor alle formaliteiten die verder dienen te gebeuren zoals keuring en aangiftes.  Heeft u na de installatie vragen of problemen ? Onze klanten zijn zeer tevreden over onze dienst na verkoop en waarderen onze snelle en grote bereikbaarheid (ook ‘s avonds kan u ons bellen).

Onze systemen : enkel het beste is goed genoeg !

EcolysPower installeert zonnepanelen van de beste kwaliteit en aan de beste voorwaarden.

Panasonic, LG en Hyundai  zijn panelen die een een langere productgarantie hebben dan het marktgemiddelde. Naast deze hoogrenderende panelen bieden we panelen aan met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van Soluxtec en Bisol. Deze  vaste partners zorgen ervoor dat we u een degelijke service kunnen bieden op lange termijn.

De omvormer vormt het hart van uw installatie en is dus heel belangrijk. We adviseren meestal SMA en Solaredge. Deze omvormers zijn alom gekend en van een superieure kwaliteit.

Alle omvormers kunnen gekoppeld worden aan het internet, zodat u overal de opbrengst van uw zonne-installatie kan volgen.

Tenslotte gebruiken we enkel onderconstructies van de hoogste kwaliteit, we werken enkel met aluminium of inox onderdelen. Deze materialen bieden een levenslange kwaliteitsgarantie.

Op al onze producten bieden wij een aantrekkelijke standaard garantie. Bovendien kan deze ook steeds uitgebreid worden.